Search This Blog

Wednesday, October 29, 2014

Συντηρήσεις Καθαρισμοι Αποφράξεις Ραφήνα


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ 50€

Υπηρεσίες Αποφράξεων Ραφήνα

Επίσης αναλαμβάνουμε:
  • Μηνιαίες, Τριμηνιαίες, Εξαμηνιαίες και Ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στη Ραφήνα
  • Αντλήσεις Υδάτων από έντονες πλημμύρες  στη Ραφήνα
  • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στη Ραφήνα
Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις Ραφήνα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.
Κοντά σας σε όλη την Αθήνα, 24 ώρες, 365 ημέρες!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940.28060

Αποφράξεις Ραφήνα και στην Αθήνα

Η Ραφήνα είναι το λιμάνι των Μεσογείων, στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 10.701 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Απέχει από την Αθήνα περίπου 25 χλμ.
πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Ραφήνα κάθε είδους

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.
Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Ραφήνα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε, Ετήσια, Εξαμηνιαία, Τετραμηνιαία, Τριμηνιαία ή Μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.
Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης – συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

Συντηρήσεις Αποφράξεις Ραφήνα

Η συχνότητα της συντήρησης μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.
Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης οι Αποφράξεις Βλάχος αναλαμβάνει να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.
Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, οι Αποφράξεις Βλάχος προλαβαίνει τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

0 σχόλια