Search This Blog

Monday, October 9, 2017

Αποφράξεις Ντράφι – 2106665999 - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Αποφράξεις Ντράφι – 2106665999

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
Η εταιρεία Αποφράξεων Ντράφι 210 66 65 999 ιδρύθηκε το 1970, παρέχοντας 24 ώρες το 24 ωρο βοήθεια στον οικιακό, δημόσιο και επιχειρηματικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Όλοι οι μηχανικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σε όλες τις περιπτώσεις που σχετίζονται με την αποχέτευση, με γνώμονα πάντα την υγεία, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πελατών. Εμπιστευθείτε μας και βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε την πιο αποτελεσματική, ασφαλής και φιλική εξυπηρέτηση.
Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε επενδύσει εκτός του μηχανολογικού εξοπλισμού, στο προσωπικό μας. Και αυτό γιατί η ομάδα μας αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής μας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείτε είναι ένας γκρινιάρης ειδικός αποχέτευσης!
Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια έχει συνεργαστεί με άπειρους πελάτες σε οικίες, νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα, εταιρείες, βιομηχανίες και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε.
Όταν είστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, δεν χρειάζεται να νιώθετε ανήσυχοι ή αμήχανοι, απλά καλέστε μας και εμείς θα στείλουμε κατευθείαν κάποιο από τα συνεργεία του στόλου μας να λύσει το ζήτημα σας.
Μαζί σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.





Αποφράξεις Ντράφι 

No comments:

Post a Comment